• Peugeot 407 SW 2.0 ST Panorama Clima Cruise Trekhk LmVelgen NL-Auto NAP!

    Peugeot 407 SW

    • 227.692 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 2.949,-

  • Kia Sorento 3.3 V6 Comfort Aut. 4x4 Navi Airco NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Kia Sorento

    • 158.475 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 7.949,-

  • Mercedes-Benz A-klasse 200 Avantgarde Aut 1e Eig Leer Parksens NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Mercedes-Benz A-klasse

    • 142.476 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 7.449,-

  • Ford Fiesta 1.3-8V Cool & Sound 5Drs Airco Elek.Pakket Trekhk NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Ford Fiesta

    • 107.057 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 3.749,-

  • Nissan Qashqai 1.6 Acenta Clima Cruise Parksens Trekhk NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Nissan Qashqai

    • 177.224 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 6.449,-

  • Chevrolet Captiva 2.4 Leer Navi Cruise Camera Stoelverw. Trekhk NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Chevrolet Captiva

    • 181.532 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 4.949,-

  • Iveco Daily 40C18 Automaat 3.0 180PK Bakwagen NL-Auto NAP 3Zits Clima Cruise!

    Iveco Daily

    • 24.544 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2017

    € 30.949,-

  • Iveco Daily 40C18 Automaat 3.0 180PK Bakwagen NL-Auto NAP 3Zits Clima Cruise!

    Iveco Daily

    • 37.272 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2016

    € 28.949,-

  • Iveco Daily 40C18 Automaat 3.0 180PK Bakwagen NL-Auto NAP 3Zits Clima Cruise!

    Iveco Daily

    • 38.131 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2016

    € 28.949,-

  • Iveco Daily 40C18 Automaat 3.0 180PK Bakwagen NL-Auto NAP 3Zits Clima Cruise!

    Iveco Daily

    • 25.463 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2017

    € 30.949,-

  • Volkswagen Passat 1.8 TFSI Comfortline Aut NL-Auto NAP Leer Xenon Parksens VW-Dealeronderhouden!

    Volkswagen Passat

    • 263.965 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 5.449,-

  • Fiat Panda 0.9 TwinAir Easy 1e Eig NL-Auto NAP Airco Dealeronderhouden!

    Fiat Panda

    • 18.005 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 6.449,-

  • Skoda Fabia 1.4-16V Ambition 1e Eig. NL-Auto NAP Airco Cruise LmVelgen Dealeronderhouden!

    Skoda Fabia

    • 193.523 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 3.649,-

  • Renault Kangoo Express 1.5 dCi 65 1e Eig. Achterdeuren Schuifdeur Marge Nwe APK NL-Auto NAP!

    Renault Kangoo Express

    • 222.491 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2003

    € 1.649,-

  • Skoda Octavia 1.2 TSI Greentech Business 1e Eig Inc.BTW NL-Auto NAP Navi Trekhk Dealeronderhouden!

    Skoda Octavia

    • 163.887 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2014

    € 10.749,-

  • Seat Arosa 1.4i Stella Stuurbekr. LmVelgen NL-Auto NAP Nette staat!

    Seat Arosa

    • 196.641 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 1.349,-

  • Honda Sport VF 1000 F2 1987 Nieuwe blok!

    Honda Sport

    • 6.739 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1987

    € 1.149,-

  • Dacia Duster 1.6 Ambiance 2wd Cruise Parksens Trekhk NL-Auto NAP Nette staat!

    Dacia Duster

    • 97.590 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 6.749,-

  • Honda FR-V 1.7i 6Pers Clima NL-Auto NAP Trekhk Dealeronderhouden!

    Honda FR-V

    • 273.929 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 2.749,-

  • Dacia Logan MCV 0.9 Tce Prestige 1e Eig. NL-Auto NAP Navi PDC Airco LmVelgen Incl.BTW!

    Dacia Logan MCV

    • 44.900 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2014

    € 8.449,-

  • Hyundai i20 1.2i Business Edition 5Drs NL-Auto NAP Navi Clima Trekhk Dealeronderhouden!

    Hyundai i20

    • 148.325 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 5.449,-

  • Opel Vectra 2.2-16V Executive Aut. Leer Navi PDC Clima Cruise Trekhk NL-Auto NAP!

    Opel Vectra

    • 229.558 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 2.749,-

  • Smart fortwo 1.0 mhd Passion NL-Auto NAP Airco Panorama LmVelgen Dealeronderhouden!

    Smart fortwo

    • 134.745 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 3.449,-

  • Ford C-Max 1.6-16V Trend 1e Eig. NL-Auto NAP Dealeronderhouden Airco Cruise!

    Ford C-Max

    • 182.800 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 3.649,-

  • Renault Scénic 1.6-16V Business Clima Cruise Trekhk NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Renault Scénic

    • 206.148 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.649,-

  • Citroen Grand C4 Picasso 2.0-16V Ambiance 7Pers. Aut. NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Citroen Grand C4 Picasso

    • 133.044 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 5.449,-

  • Saab 9-5 Estate 2.3t Linear Business Pack Aut. Leer Clima Cruise PDC Trekhk Dealeronderhouden!

    Saab 9-5

    • 211.996 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 4.649,-

  • Mercedes-Benz C-klasse 240 Elegance Aut. Leer PDC Trekhk NL-Auto NAP Dealeronderhoduen!

    Mercedes-Benz C-klasse

    • 191.607 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 3.649,-

  • Peugeot Expert 227 2.0 HDI L1H1 Profit+ 1e Eig. Navi Airco Cruise Trekhk Dealeronderhouden!

    Peugeot Expert

    • 216.105 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2012

    € 4.249,-

  • Ford Streetka 1.6 Futura Bj.2007 Leer Airco Nwe Dak Elek.Pakket Nette staat!

    Ford Streetka

    • 166.983 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 2.649,-

  • Audi A6 Allroad 3.2 FSI Pro Line Quattro Aut. Luchtvering Leer Xenon PDC Trekhk Dealeronderhouden!

    Audi A6

    • 241.080 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 7.749,-

  • Jaguar XJ 3.0 V6 Sovereign NL-Auto NAP JAGUAR-Dealer ONDERHOUDEN!

    Jaguar XJ

    • 314.757 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 6.449,-

29 beoordelingen. 93% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
26-7-2019 20:40:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Betrouwbaar bedrijf. Doen wat ze zeggen. Reageert snel. Prettige omgang. Gewoon en hardwerkend bedrijf.
8-7-2019 16:36:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een auto gekocht bij dit bedrijf Paar kleine problemen opgemerkt na een dag. Na contact super opgelost. Dikke 10
6-3-2019 21:07:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Nette zaak, mensen met fatsoen en begrip. Geen onzinnige verkoop verhalen maar een duidelijke uitleg over de auto gekregen. Na de aanschaf ook prima geholpen. Goedkope auto aangeschaft maar kwalitatief valt het me erg mee.
5-3-2019 20:16:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Half jaar terug een bmw gekocht. Erg tevereden, bij vragen of problemen heel netjes geholpen. Dat heb ik weleens anders meegemaakt bij andere autobedrijven. Vriendelijk en meedenkend personeel. Complimenten!
12-2-2019 09:02:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Qua service ook dik in orde.
19-1-2019 16:19:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op de site van Van Adel Auto's de auto gevonden waar ik naar zocht. Na een bezoek aan de showroom, kan ik niet anders zeggen dan dat de advertentie volledig klopte met de werkelijkheid. Een zeer nette auto, Audi A4, en de ontvangst door Pascal zeer relaxed. Hij gaf ons alle tijd om de auto goed te bekijken, een proefrit te maken en onder het genot van een kop koffie even wat dingetjes door te spreken. Na een goede onderhandeling, was ik tevreden met de uiteindelijke bijbetaling bij de inruil van mijn Audi A3. Enig nadeel, door drukte moest ik wel 1 week wachten voor de de auto geleverd kon worden. Moet ik wel bij zeggen dat er wat kleine dingetjes moesten gebeuren, maar bij aflevering was dat ook allemaal gedaan! Kortom voor mij een prima ervaring.
9-1-2019 20:26:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ervaring met deze autobedrijf. Hyundai gekocht zonder garantie, later bleken er toch een paar dingetjes te zijn die ik zelf had moeten inspecteren maar de garage heeft het één gratis gerepareerd en het ander wordt zelfs gedaan bij een specialist. Zeer professioneel personeel, interessante occasionprijzen en leuke inruilprijzen. Hoop nog lang van de Hyundai te genieten en mocht het ooit weer moeten zou ik de volgende bolide ook weer bij Van Adel Auto's ophalen.
13-12-2018 19:08:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke skoda fabia aangeschaft voor weinig :) onderhoudsbeurt etc er allemaal bij. Ondanks dat de prijs van de auto niet erg hoog was vond ik de service die erbij kwam echt heel goed. Er was ook iets mis met het raam. De volgende dag kon ik al terecht en de dag erop stond de auto al klaar :) Dankjewel daarvoor!
24-11-2018 21:13:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag prima geholpen bij de aankoop van een mooie Alfa 159. Goed en eerlijk advies.
16-6-2018 14:23:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Naar goede tevredenheid hadden we een tweedehands auto gekocht, het was een goede prijs, in goede staat en de verkoop verliep prettig, professioneel en prima. Iets meer 3 maanden later merkten we dat de auto al die tijd een mankement had die wij beiden totaal over het hoofd gezien hadden. Ondanks de te lage aankoopprijs voor garantie en de 3 maanden coulance die je misschien kunt verwachten bij problemen met je auto heeft van adel auto's toch ons probleem verholpen. Het goede gevoel wat we hadden bij de aankoop is door deze perfecte klachtafhandeling alleen nog maar vergroot. Daarom raad ik voor de volle 100% deze autohandelaar aan. Ze willen gewoon op een prettige en professionele manier auto's verkopen en dat doen ze heel goed.
24-10-2017 21:41:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Onze familieauto ingewisseld voor een betrouwbare VW Caddy voor gebruik van papa zijn werk. Leuk contact en een goede deal gemaakt met Ronald. Aflevering binnen een week inclusief APK en ook nog een halve tank diesel. Top Ronald!
22-9-2017 23:42:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie showroom met ruime keuze. Voor ons bedrijf hadden we behoefte aan 2 auto's die wij bij Van Adel Auto's hebben gekocht. Prima wagens en alles werd keurig geregeld m.b.t. nieuwe APK. Dank voor het meedenken, geduld en advies Pascal!
18-7-2017 16:20:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aannkoop van Mazda 323 gedaan juist vanwege betrouwbare imago. Helaas kwam ik een week later stil te staan. Kon net op tijd naar afslag van snelweg. De service van Pascal daarna was goed. Hij heeft mij netjes op hoogte gebracht van de voortgang van de reparatie en uit de kosten zijn we keurig gekomen.
13-7-2017 08:22:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een nieuwe auto uitzoeken niet helemaal een hobby van mij.. Het internet afgezocht en bij van Adel terecht gekomen. En nog nooit zo relaxt een auto gekocht Verkoper Ronald stond niet gelijk naast je laat je rustig kijken kortom gewoon top Ik zal ze zeker aanraden!
21-6-2017 20:20:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service en erg klantvriendelijk
29-5-2017 14:56:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb laatst een prachtige Alfa Romeo 159 gekocht bij van Adel. Ik ben met de auto naar huis gereden maar helaas na twee dagen ging het lampje van de motor branden. Na onderzoek bleek dat de distributieketting uitgerekt was en dat is een dikke reparatie. In goed overleg met Pascal zijn we er goed uitgekomen en kan ik niets anders zeggen dat de servies goed is .....
24-5-2017 15:35:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaring met Van Adel Auto's. 2 auto`s gekocht en echt nooit problemen! aardige verkopers met verstand van zaken en eerlijk over kwaliteit van de auto`s. Onderhoud en reparatie wordt altijd netjes uitgevoerd en bij eventuele hoge kosten bellen ze (gelukkig nog nooit nodig gehad). Mijn ervaring is top en dat mag iedereen weten :-)
23-5-2017 09:56:05
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
In februari heb ik een Ford Fiesta bij Van Adel aangeschaft. Na een goed gesprek en een proefrit besloten de auto direct mee te nemen. In het gesprek met de verkoper kwam onder andere de naderende APK (3 maanden) aan bod. Door de verkoper werd aangegeven dat de auto zonder twijfel door de APK zou komen. Helaas, komen vandaag, tijdens de APK keuring, meerdere, dure, reparatiepunten naar voren. Gezien de leeftijd van de auto verbaast dit mij niet, maar door de uitlatingen van de verkoper had ik hier niet op gerekend.
21-5-2017 16:06:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Het heeft wat voeten in de aarde gehad met een probleem met de centrale deurvergrendeling, maar dat probleem is kosteloos verholpen. Super service! Ben blij dat het probleem is verholpen en is opgelost. We zijn altijd goed geholpen en te woord gestaan. Bedankt!

Onze reactie:
Beste Mw. Nicolai, Goed om te horen dat het probleem voorgoed verholpen is. Met vriendelijke groet, Van Adel Auto's
4-1-2017 10:09:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ook zonder garantie netjes geholpen. Auto gekocht zonder garantie en toch terug kunnen komen met een klein probleem wat kosteloos verholpen is. Gewoon super, maak je niet vaak meer mee!
24-12-2016 15:25:39
Service
5
Deskundigheid
5
Naar aanleiding van advertentie bezoek gebracht aan showroom. Helaas, na ruim één uur rijden kregen wij te horen dat er geen stuurbekrachtiging in de auto aanwezig is. Terwijl dit wel in de advertentie staat!

Onze reactie:
Geachte heer van der Maden, Wij hebben u direct in onze showroom excuses aangeboden voor de verkeer vermelde optie bij de auto. Hierbij nogmaals onze excuses voor het ongemak. Tevens hebben we de advertentie reeds aangepast. Met vriendelijke groet, Pascal
24-12-2016 14:40:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top auto gehaald daar een mooie Corsa 5drs me Leon ingeruild knappe prijs afgesproken en heb er wat moois voor terug vriendelijk personeel goed geholpen
6-8-2016 12:28:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 26 juli J.L een Ford Focus gekocht op zaterdag 6 augustus telefonisch contact gehad dat de airco het niet meer doet. De verkoper vertelde mij dat ik op dinsdag 9 augustus kan brengen en dat de airco gerepareerd word en dat ik een leenauto mee naar huis kan krijgen. Dit is nog eens service!,dat zie je tegenwoordig niet meer van mij een dikke 10
28-6-2016 17:49:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Helaas werd mijn auto afgekeurd en moest ik wat anders. In me hoofd wist ik al wat ik wou en toen kwam ik uit bij van Adel. Gebeld of deze er nog stond en de dag erna meteen wezen kijken. Ik vond het heel prettig dat ik zelf even kon kijken zonder verkooppraatjes en als snel besloten dat dit mijn auto moest worden. Na alles rond te hebben kon ik na 5 dagen me auto ophalen, met nieuwe APK. Helemaal top!
29-4-2016 15:45:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Wilde een andere auto. Na speuren op internet kwam ik terecht bij deze garage. Daar stond een auto waar ik interesse in had. Afspraak gemaakt en naar toe gereden. Werd hartelijk ontvangen en ik kreeg alle medewerking om de auto te bekijken. Auto werd voor mij vast gehouden omdat er een paar andere geïnteresseerden waren. Dit onder het motto: afspraak is afspraak. Auto gekocht en met een nieuwe APK afgeleverd.
10-4-2016 09:42:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
zeer vriendelijk personeel en geen druk om auto te kopen ik ben zeer goed geholpen en zo meenemen of garantie en meer met heerlijke bak koffie besproken aankoop is succes geworden
24-9-2015 15:29:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Omdat je als klant van een garage toch altijd een leek blijft, is het "gevoel" dat je bij je garage hebt heel belangrijk. En dat is bij Van Adel Auto's wat mij betreft prima: goede service en prettige communicatie.
17-7-2015 08:52:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Dit is de derde auto die wij bij dit bedrijf hebben gekocht. we worden vriendelijk en goed geholpen. Er word goed gekeken naar het budget, waarvoor en voor wie de auto is. goede service en vriendelijk personeel.
14-7-2015 21:28:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
We waren op zoek naar een auto, hogere instap, en gevonden bij van adel auto. Al binnen gekomen in de garage, viel ons de huiselijke sfeer op. alsof je er al jaren komt. deskundig personeel. men komt de afspraken na. Ik zal in de toekomst, zeker weer een auto kopen. Dit soort garages zie je niet veel meer. Het is tegenwoordig toch zakelijk, klant is niet zo belangrijk. Bij van adel auto, zijn klanten zeker belangrijk. jongens een pluim na vandaag.