Welkom bij Van Adel Auto’s

Wij zijn een RDW erkend en bij BOVAG aangesloten autobedrijf gespecialiseerd in de verkoop van selectief gekozen occasions. Al onze occasions worden met de juiste aandacht naar de optimale verkoopstaat gebracht waarvan de meeste met 3 maanden garantie of wel 6 maanden BOVAG-garantie aangeboden wordt.

Wij hanteren geen verplicht bijkomende afleveringskosten en de prijzen betreffen rijklaarprijzen inclusief het aangeboden garantievorm. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor onderhoud en financiering van uw nieuwe occasion en u bent van harte welkom voor inruil of inkoop van uw bestaande auto.

  • Opel Meriva 1.7 CDTi Maxx 1e Eig NL-Auto NAP Airco Cruise Elek.Pakket Dealer onderhouden!

    Opel Meriva

    • 149.998 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2005

    € 1.649,-

  • Volkswagen Touran 1.4 TSI Cross 140PK Clima Cruise Parksens Stoelverw. Volledig Dealer onderhouden!

    Volkswagen Touran

    • 160.687 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 6.749,-

  • Volkswagen Golf Plus 1.6 FSI Business Aut. Clima NL-Auto NAP Dealer Onderhouden!

    Volkswagen Golf Plus

    • 153.516 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 5.949,-

  • Mitsubishi Outlander 2.4 Intro Edition 2WD Clima Cruise NL-Auto NAP Trekhk LmVelgen!

    Mitsubishi Outlander

    • 184.537 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 6.949,-

  • Renault Modus 1.6-16V Dynamique Aut. Clima Cruise Parksens Navi Trekhk Dealer Onderhouden!

    Renault Modus

    • 96.933 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 4.749,-

  • Volkswagen Polo 1.2-12V Optive 1e Eig. Airco NL-Auto NAP Elek.Pakket!

    Volkswagen Polo

    • 202.186 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 3.149,-

  • Opel Zafira 1.8-16V Elegance 7Pers Airco Cruise NL-Auto NAP Elek.Pakket LmVelgen!

    Opel Zafira

    • 141.961 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 2.249,-

  • Rover 75 2.0 V6 Club Aut. Clima Parksens Elek.Pakket Trekhk NL-Auto NAP!

    Rover 75

    • 254.753 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 2.749,-

  • BMW 5-serie 520i Aut. Clima Cruise Leder LmVelgen NL-Auto NAP Dealer Onderhouden!

    BMW 5-serie

    • 266.700 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2003

    € 3.999,-

  • Peugeot 307 1.6 HDi XR 1e Eig. Cruise Elek.Pakket Trekhk NL-Auto NAP Dealer Onderhouden!

    Peugeot 307

    • 236.761 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2007

    € 2.249,-

  • Opel Zafira 1.8 Enjoy 7Pers Airco Cruise LmVelgen Trekhk NL-Auto NAP!

    Opel Zafira

    • 188.591 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 3.499,-

  • Renault Twingo 1.2 TCE GT 101PK. Airco Elek.Pakket LmVelgen NL-Auto NAP!

    Renault Twingo

    • 154.664 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 3.249,-

  • Volkswagen Golf 1.8 1e Eig. 62dKm NL-Auto NAP Elek.Pakket LmVelgen Zeer Nette Staat!

    Volkswagen Golf

    • 62.630 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2000

    € 2.999,-

  • Volvo V40 1.9 D Polar Airco Cruise Elek.Pakket Trekhk NL-auto NAP!

    Volvo V40

    • 345.115 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2003

    € 1.149,-

  • Nissan Almera Tino 1.8 Visia Airco Trekhk Elek.Pakket NL-Auto NAP Dealer Onderhouden!

    Nissan Almera Tino

    • 214.703 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.749,-

  • Ford Mondeo 2.0-16V Titanium Clima Cruise Navi Parksens Keyless NL-Auto NAP Dealer Onderhouden!

    Ford Mondeo

    • 171.808 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 6.449,-

  • BMW X5 3.0i Executive Aut. Leer Clima Cruise Trekhk Stoelverw NL-Auto NAP!

    BMW X5

    • 285.259 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 4.999,-

  • Ford Focus 1.6-16V Champion Airco Cruise Elek.Pakket NL-Auto NAP!

    Ford Focus

    • 130.445 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 3.749,-

  • Volkswagen Golf Plus 1.4 TSI Highline Aut. Clima Cruise Parksens Navi Trekhk Dealer Onderhouden!

    Volkswagen Golf Plus

    • 129.374 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 10.449,-

  • Kia Cee'd Sporty Wagon 1.4 CVVT X-ecutive 1e Eig. Clima Cruise Navi NL-Auto NAP Dealer Onderhouden!

    Kia Cee'd Sporty Wagon

    • 163.266 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 7.449,-

  • Seat Leon 1.6 TDI Limited Edition III Clima Cruise Navi Parksens NAP Dealer Onderhouden!

    Seat Leon

    • 183.604 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2014

    € 8.949,-

  • Hyundai I30 1.6i Dynamic 5Drs Clima Elek-Pakket Trekhk NL-Auto NAP!

    Hyundai I30

    • 148.903 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 5.249,-

  • Ford Focus 1.0 EcoBoost Edition Plus Clima Cruise Navi Parksens NL-Auto NAP Dealer Onderhouden!

    Ford Focus

    • 53.288 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2014

    € 11.749,-

  • Opel Zafira 1.8 Selection 7Pers Airco Cruise LmVelgen Trekhk NAP Dealer Onderhouden!

    Opel Zafira

    • 140.223 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 6.449,-

  • Renault Twingo 1.2-16V Collection 1e Eig Airco Elek-Pakket NL-Auto NAP!

    Renault Twingo

    • 180.759 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 3.249,-

  • Porsche Panamera 3.6 4 Luchtvering Schuifdak Trekhk Champagne-Leer Porsche Onderhouden!

    Porsche Panamera

    • 66.629 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 48.949,-

  • Ford S-Max 2.0-16V Titanium Clima Cruise Parksens Navi Trekhk NL-auto NAP Dealer Onderhouden!

    Ford S-Max

    • 197.410 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 6.949,-

  • Opel Astra 1.4 Turbo Cosmo Clima Cruise Trekhk NL-Auto NAP Dealer Onderhouden !

    Opel Astra

    • 99.756 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 8.249,-

  • Mitsubishi Outlander 2.4 Intro 2WD Clima Cruise Trekhaak NL-Auto NAP!

    Mitsubishi Outlander

    • 211.845 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 6.249,-

  • Honda Civic 1.4 Type S Advantage Clima Cruise Parksens Stoelverw. LmVelgen NL-Auto NAP!

    Honda Civic

    • 229.773 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 4.999,-

  • Audi A3 Sportback 1.2 TFSI 5DRS Clima Cruise Parksens Xenon Dealer Onderhouden NL-Auto NAP!

    Audi A3 Sportback

    • 163.677 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 9.249,-

  • Renault Clio 1.6  Night & Day Aut. Clima Navi Cruise Dealer Onderhouden NL Auto Nap!

    Renault Clio

    • 161.625 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 5.999,-

  • Volkswagen Golf 1.6 FSI Comfortline 5Drs 1e Eig 6bak Navi Clima Cruise NL Auto NAP!

    Volkswagen Golf

    • 223.436 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 4.249,-

  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 T Distinctive 1e Eig Panorama/Schuifdak Clima Parksens Nieuwstaat!

    Alfa Romeo Giulietta

    • 167.605 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 8.949,-

  • Ford Mondeo 1.8-16V Ghia Clima Leer Trekhk LmVelgen NL-Auto NAP!

    Ford Mondeo

    • 229.195 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 1.499,-

  • Renault Grand Scénic 2.0-16V Business 7p. Aut. 1e Eig. NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Renault Grand Scénic

    • 119.335 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 4.249,-

  • Citroen C6 3.0 V6 Exclusive Aut. Leer Navi Xenon Full-option NAP Dealeronderhouden!

    Citroen C6

    • 155.069 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 12.449,-

  • Audi TT 3.2 V6 quattro Aut. Uniek: NL-Auto NAP Volledig Dealer onderhouden Leer Bose Xenon!

    Audi TT

    • 192.163 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 8.749,-

  • Opel Astra TwinTop 1.8 Cosmo Clima Cruise NAP Dealeronderhouden!

    Opel Astra

    • 158.581 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 4.249,-

  • Iveco Daily 40C18 Automaat 3.0 180PK Bakwagen NL-Auto NAP 3Zits Clima Cruise!

    Iveco Daily

    • 24.544 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2017

    € 26.949,-

29 beoordelingen. 93% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
26-7-2019 20:40:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Betrouwbaar bedrijf. Doen wat ze zeggen. Reageert snel. Prettige omgang. Gewoon en hardwerkend bedrijf.
8-7-2019 16:36:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een auto gekocht bij dit bedrijf Paar kleine problemen opgemerkt na een dag. Na contact super opgelost. Dikke 10
6-3-2019 21:07:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Nette zaak, mensen met fatsoen en begrip. Geen onzinnige verkoop verhalen maar een duidelijke uitleg over de auto gekregen. Na de aanschaf ook prima geholpen. Goedkope auto aangeschaft maar kwalitatief valt het me erg mee.
5-3-2019 20:16:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Half jaar terug een bmw gekocht. Erg tevereden, bij vragen of problemen heel netjes geholpen. Dat heb ik weleens anders meegemaakt bij andere autobedrijven. Vriendelijk en meedenkend personeel. Complimenten!
12-2-2019 09:02:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Qua service ook dik in orde.
19-1-2019 16:19:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op de site van Van Adel Auto's de auto gevonden waar ik naar zocht. Na een bezoek aan de showroom, kan ik niet anders zeggen dan dat de advertentie volledig klopte met de werkelijkheid. Een zeer nette auto, Audi A4, en de ontvangst door Pascal zeer relaxed. Hij gaf ons alle tijd om de auto goed te bekijken, een proefrit te maken en onder het genot van een kop koffie even wat dingetjes door te spreken. Na een goede onderhandeling, was ik tevreden met de uiteindelijke bijbetaling bij de inruil van mijn Audi A3. Enig nadeel, door drukte moest ik wel 1 week wachten voor de de auto geleverd kon worden. Moet ik wel bij zeggen dat er wat kleine dingetjes moesten gebeuren, maar bij aflevering was dat ook allemaal gedaan! Kortom voor mij een prima ervaring.
9-1-2019 20:26:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ervaring met deze autobedrijf. Hyundai gekocht zonder garantie, later bleken er toch een paar dingetjes te zijn die ik zelf had moeten inspecteren maar de garage heeft het één gratis gerepareerd en het ander wordt zelfs gedaan bij een specialist. Zeer professioneel personeel, interessante occasionprijzen en leuke inruilprijzen. Hoop nog lang van de Hyundai te genieten en mocht het ooit weer moeten zou ik de volgende bolide ook weer bij Van Adel Auto's ophalen.
13-12-2018 19:08:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke skoda fabia aangeschaft voor weinig :) onderhoudsbeurt etc er allemaal bij. Ondanks dat de prijs van de auto niet erg hoog was vond ik de service die erbij kwam echt heel goed. Er was ook iets mis met het raam. De volgende dag kon ik al terecht en de dag erop stond de auto al klaar :) Dankjewel daarvoor!
24-11-2018 21:13:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag prima geholpen bij de aankoop van een mooie Alfa 159. Goed en eerlijk advies.
16-6-2018 14:23:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Naar goede tevredenheid hadden we een tweedehands auto gekocht, het was een goede prijs, in goede staat en de verkoop verliep prettig, professioneel en prima. Iets meer 3 maanden later merkten we dat de auto al die tijd een mankement had die wij beiden totaal over het hoofd gezien hadden. Ondanks de te lage aankoopprijs voor garantie en de 3 maanden coulance die je misschien kunt verwachten bij problemen met je auto heeft van adel auto's toch ons probleem verholpen. Het goede gevoel wat we hadden bij de aankoop is door deze perfecte klachtafhandeling alleen nog maar vergroot. Daarom raad ik voor de volle 100% deze autohandelaar aan. Ze willen gewoon op een prettige en professionele manier auto's verkopen en dat doen ze heel goed.
24-10-2017 21:41:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Onze familieauto ingewisseld voor een betrouwbare VW Caddy voor gebruik van papa zijn werk. Leuk contact en een goede deal gemaakt met Ronald. Aflevering binnen een week inclusief APK en ook nog een halve tank diesel. Top Ronald!
22-9-2017 23:42:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie showroom met ruime keuze. Voor ons bedrijf hadden we behoefte aan 2 auto's die wij bij Van Adel Auto's hebben gekocht. Prima wagens en alles werd keurig geregeld m.b.t. nieuwe APK. Dank voor het meedenken, geduld en advies Pascal!
18-7-2017 16:20:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aannkoop van Mazda 323 gedaan juist vanwege betrouwbare imago. Helaas kwam ik een week later stil te staan. Kon net op tijd naar afslag van snelweg. De service van Pascal daarna was goed. Hij heeft mij netjes op hoogte gebracht van de voortgang van de reparatie en uit de kosten zijn we keurig gekomen.
13-7-2017 08:22:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een nieuwe auto uitzoeken niet helemaal een hobby van mij.. Het internet afgezocht en bij van Adel terecht gekomen. En nog nooit zo relaxt een auto gekocht Verkoper Ronald stond niet gelijk naast je laat je rustig kijken kortom gewoon top Ik zal ze zeker aanraden!
21-6-2017 20:20:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service en erg klantvriendelijk
29-5-2017 14:56:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb laatst een prachtige Alfa Romeo 159 gekocht bij van Adel. Ik ben met de auto naar huis gereden maar helaas na twee dagen ging het lampje van de motor branden. Na onderzoek bleek dat de distributieketting uitgerekt was en dat is een dikke reparatie. In goed overleg met Pascal zijn we er goed uitgekomen en kan ik niets anders zeggen dat de servies goed is .....
24-5-2017 15:35:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaring met Van Adel Auto's. 2 auto`s gekocht en echt nooit problemen! aardige verkopers met verstand van zaken en eerlijk over kwaliteit van de auto`s. Onderhoud en reparatie wordt altijd netjes uitgevoerd en bij eventuele hoge kosten bellen ze (gelukkig nog nooit nodig gehad). Mijn ervaring is top en dat mag iedereen weten :-)
23-5-2017 09:56:05
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
In februari heb ik een Ford Fiesta bij Van Adel aangeschaft. Na een goed gesprek en een proefrit besloten de auto direct mee te nemen. In het gesprek met de verkoper kwam onder andere de naderende APK (3 maanden) aan bod. Door de verkoper werd aangegeven dat de auto zonder twijfel door de APK zou komen. Helaas, komen vandaag, tijdens de APK keuring, meerdere, dure, reparatiepunten naar voren. Gezien de leeftijd van de auto verbaast dit mij niet, maar door de uitlatingen van de verkoper had ik hier niet op gerekend.
21-5-2017 16:06:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Het heeft wat voeten in de aarde gehad met een probleem met de centrale deurvergrendeling, maar dat probleem is kosteloos verholpen. Super service! Ben blij dat het probleem is verholpen en is opgelost. We zijn altijd goed geholpen en te woord gestaan. Bedankt!

Onze reactie:
Beste Mw. Nicolai, Goed om te horen dat het probleem voorgoed verholpen is. Met vriendelijke groet, Van Adel Auto's
4-1-2017 10:09:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ook zonder garantie netjes geholpen. Auto gekocht zonder garantie en toch terug kunnen komen met een klein probleem wat kosteloos verholpen is. Gewoon super, maak je niet vaak meer mee!
24-12-2016 15:25:39
Service
5
Deskundigheid
5
Naar aanleiding van advertentie bezoek gebracht aan showroom. Helaas, na ruim één uur rijden kregen wij te horen dat er geen stuurbekrachtiging in de auto aanwezig is. Terwijl dit wel in de advertentie staat!

Onze reactie:
Geachte heer van der Maden, Wij hebben u direct in onze showroom excuses aangeboden voor de verkeer vermelde optie bij de auto. Hierbij nogmaals onze excuses voor het ongemak. Tevens hebben we de advertentie reeds aangepast. Met vriendelijke groet, Pascal
24-12-2016 14:40:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top auto gehaald daar een mooie Corsa 5drs me Leon ingeruild knappe prijs afgesproken en heb er wat moois voor terug vriendelijk personeel goed geholpen
6-8-2016 12:28:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 26 juli J.L een Ford Focus gekocht op zaterdag 6 augustus telefonisch contact gehad dat de airco het niet meer doet. De verkoper vertelde mij dat ik op dinsdag 9 augustus kan brengen en dat de airco gerepareerd word en dat ik een leenauto mee naar huis kan krijgen. Dit is nog eens service!,dat zie je tegenwoordig niet meer van mij een dikke 10
28-6-2016 17:49:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Helaas werd mijn auto afgekeurd en moest ik wat anders. In me hoofd wist ik al wat ik wou en toen kwam ik uit bij van Adel. Gebeld of deze er nog stond en de dag erna meteen wezen kijken. Ik vond het heel prettig dat ik zelf even kon kijken zonder verkooppraatjes en als snel besloten dat dit mijn auto moest worden. Na alles rond te hebben kon ik na 5 dagen me auto ophalen, met nieuwe APK. Helemaal top!
29-4-2016 15:45:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Wilde een andere auto. Na speuren op internet kwam ik terecht bij deze garage. Daar stond een auto waar ik interesse in had. Afspraak gemaakt en naar toe gereden. Werd hartelijk ontvangen en ik kreeg alle medewerking om de auto te bekijken. Auto werd voor mij vast gehouden omdat er een paar andere geïnteresseerden waren. Dit onder het motto: afspraak is afspraak. Auto gekocht en met een nieuwe APK afgeleverd.
10-4-2016 09:42:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
zeer vriendelijk personeel en geen druk om auto te kopen ik ben zeer goed geholpen en zo meenemen of garantie en meer met heerlijke bak koffie besproken aankoop is succes geworden
24-9-2015 15:29:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Omdat je als klant van een garage toch altijd een leek blijft, is het "gevoel" dat je bij je garage hebt heel belangrijk. En dat is bij Van Adel Auto's wat mij betreft prima: goede service en prettige communicatie.
17-7-2015 08:52:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Dit is de derde auto die wij bij dit bedrijf hebben gekocht. we worden vriendelijk en goed geholpen. Er word goed gekeken naar het budget, waarvoor en voor wie de auto is. goede service en vriendelijk personeel.
14-7-2015 21:28:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
We waren op zoek naar een auto, hogere instap, en gevonden bij van adel auto. Al binnen gekomen in de garage, viel ons de huiselijke sfeer op. alsof je er al jaren komt. deskundig personeel. men komt de afspraken na. Ik zal in de toekomst, zeker weer een auto kopen. Dit soort garages zie je niet veel meer. Het is tegenwoordig toch zakelijk, klant is niet zo belangrijk. Bij van adel auto, zijn klanten zeker belangrijk. jongens een pluim na vandaag.