• Skoda Fabia 1.4-16V Ambiente 2e Eig. Airco Cruise Elek.Pakket Trekhk Dealeronderhouden!

    Skoda Fabia

    • 105.427 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 4.749,-

  • Citroen C4 1.4-16V Ligne Séduction 2e Eig. Cruise Elek.Pakket Dealeronderhouden!

    Citroen C4

    • 178.215 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 2.249,-

  • Fiat 500 1.2 Pop Airco NL-Auto NAP LmVelgen Nwe APK Dealeronderhouden!

    Fiat 500

    • 162.009 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 5.249,-

  • Ford Fiesta 1.3 Futura 5Drs 1e Eig. Airco Elek.Pakket Nwe APK Dealeronderhouden!

    Ford Fiesta

    • 247.599 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 1.749,-

  • Seat Cordoba 1.4-16V Stella Elek.Pakket Trekhk Nwe APK NAP Nette staat!

    Seat Cordoba

    • 185.138 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 1.099,-

  • Renault Scenic 1.6-16V Business 1e Eig. 91dKm NAP Xenon PDC Trekhk Dealeronderhouden!

    Renault Scenic

    • 91.378 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 5.749,-

  • Seat Ibiza 1.4-16V Signo Clima Cruise Elek.Pakket LmVelgen  Nwe APK NAP Dealeronderhouden!

    Seat Ibiza

    • 245.633 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 1.649,-

  • Seat Leon 1.6 Stella 1e Eig. Elek.Pakket Trekhaak Nwe APK Nette staat!

    Seat Leon

    • 203.761 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 1.749,-

  • Hyundai Tucson 2.0i Style 1e Eig. Leer Clima Cruise PDC NAP Dealeronderhouden!

    Hyundai Tucson

    • 151.738 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 4.749,-

  • Volkswagen Golf 2.0 TDI Sportline Business Aut. Panorama Navi Xenon PDC Clima Cruise Nette staat!

    Volkswagen Golf

    • 227.633 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2008

    € 7.949,-

  • Toyota Aygo 1.0 VVT-i Now 5Drs 1e Eig. Navi Airco Elek.Pakket Dealeronderhouden!

    Toyota Aygo

    • 129.993 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2014

    € 5.649,-

  • Mitsubishi Grandis 2.4-16V Intense Aut. 7Pers 1e Eig. NAP Clima  Nette staat!

    Mitsubishi Grandis

    • 164.607 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 5.449,-

  • Volkswagen Caddy 1.9 SD 2xAchterdeuren Marge NAP Nwe APK LmVelgen Nette staat!

    Volkswagen Caddy

    • 192.005 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 1999

    € 1.449,-

  • Mercedes-Benz B-klasse 170 Aut. Leer Airco 1e Eig. NL-Auto NAP Volledig Dealer onderhouden Nieuwstaat!

    Mercedes-Benz B-klasse

    • 223.568 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 5.949,-

  • Peugeot 307 SW 1.6 16V 7Pers Panorama Trekhk Clima Cruise Nette staat!

    Peugeot 307

    • 255.603 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 1.449,-

  • Audi A3 Sportback 1.4 TFSI Attraction Pro 1e Eig. NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Audi A3

    • 165.834 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 8.449,-

  • Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic 1e Eig. 99dKm NAP Clima Cruise LmVelgen Dealeronderhouden!

    Fiat Grande Punto

    • 99.932 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 3.949,-

  • Mitsubishi Colt 1.3 Invite 5Drs 1e Eig. Airco Elek.Pakket NAP LmVelgen Dealeronderhouden!

    Mitsubishi Colt

    • 160.642 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 3.499,-

  • Renault Grand scenic 2.0-16V Privilège Luxe 7Pers Clima Cruise Trekhk Dealeronderhouden!

    Renault Grand scenic

    • 242.642 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.649,-

  • Kia Carens 1.8-16V LX 1e Eig. Airco Elek.Pakket Trekhaak Nette staat!

    Kia Carens

    • 149.577 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.749,-

  • Citroen C1 1.0-12V Séduction Nieuwstaat Dealer onderhouden!

    Citroen C1

    • 138.149 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 3.249,-

  • Opel Agila 1.0 Essentia Airco Elek.Pakket 68dKm NAP Dealeronderhouden!

    Opel Agila

    • 68.711 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 4.949,-

  • Renault Scenic 2.0-16V Expression Luxe Clima Cruise Trekhaak Dealeronderhouden!

    Renault Scenic

    • 246.729 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.549,-

  • Volkswagen Touran 2.0-16V FSI Highline Aut. 1e Eig. Navi Clima Cruise NAP Dealeronderhouden!

    Volkswagen Touran

    • 137.948 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 6.449,-

  • Peugeot 5008 1.6 THP Blue Lease Executive 7pers Panorama PDC Clima Cruise Nwe Kettingset!

    Peugeot 5008

    • 216.163 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 5.749,-

  • BMW 3-serie 320d Edition 1e Eig. Clima Cruise Navi PDC NAP Dealeronderhouden!

    BMW 3-serie

    • 355.351 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.999,-

  • Volkswagen Passat 2.0-20V Arctic Clima Cruise PDC Trekhaak NAP Dealeronderhouden!

    Volkswagen Passat

    • 192.131 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 2.749,-

  • Ford C-MAX 1.8-16V Futura 1e Eig. Airco Cruise LmVelgen Trekhaak Deaeronderhouden!

    Ford C-MAX

    • 197.192 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 2.949,-

  • Hyundai Matrix 1.6i Active 1e Eig. Airco Elek.Pakket Dealeronderhouden!

    Hyundai Matrix

    • 232.815 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 2.499,-

  • Volkswagen Polo 1.2 TSI Comfortline 5Drs 6Bak 1e Eig. Airco Cruise NL-Auto Dealeronderhouden!

    Volkswagen Polo

    • 164.447 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 6.749,-

  • Hyundai i30 1.6 GDI i-Vision 1e Eig. NAP NL-Auto Navi PCD Trekhaak Dealeronderhouden!

    Hyundai i30

    • 208.431 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 7.249,-

  • Skoda Fabia 1.4-16V Equipe 1e Eig. Airco Cruise Trekhaak Elek.Pakket Dealeronderhouden!

    Skoda Fabia

    • 207.421 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 2.749,-

  • Seat Exeo 1.6 Reference 2e Eig. Clima Cruise NAP Dealeronderhouden Nieuwstaat!

    Seat Exeo

    • 111.786 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 6.249,-

  • Citroen C2 1.4i Sport Aut. Clima Cruise Trekhk Elek.Pakket Dealeronderhouden!

    Citroen C2

    • 162.668 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 2.949,-

  • BMW 3-serie 320i High Executive 6Bak NL-Auto PDC Clima Cruise Dealeronderhouden!

    BMW 3-serie

    • 194.815 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 5.949,-

  • Renault Twingo 1.2-16V Authentique 1e Eig. Elek.Pakket NAP Dealeronderhouden!

    Renault Twingo

    • 48.282 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 3.999,-

  • Audi TT 1.8 5V Turbo NL-Auto NAP Leer Clima Cruise Volledig Dealeronderhouden!

    Audi TT

    • 236.916 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2003

    € 4.949,-

  • Volkswagen Golf 2.0 Trendline 5Drs Nette staat!

    Volkswagen Golf

    • 222.233 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2000

    € 1.449,-

  • Daihatsu Cuore 1.0-12V 100th 1e Eig. Stuurbekr. NAP Nwe APK Dealeronderhouden!

    Daihatsu Cuore

    • 164.992 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 1.849,-

  • Porsche Cayenne 4.8 GTS Uniek: 75dKm Panorama Navi Cruise PorscheDealer onderhouden!

    Porsche Cayenne

    • 75.351 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 29.450,-

22 beoordelingen. 91% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
13-12-2018 19:08:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke skoda fabia aangeschaft voor weinig :) onderhoudsbeurt etc er allemaal bij. Ondanks dat de prijs van de auto niet erg hoog was vond ik de service die erbij kwam echt heel goed. Er was ook iets mis met het raam. De volgende dag kon ik al terecht en de dag erop stond de auto al klaar :) Dankjewel daarvoor!
24-11-2018 21:13:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag prima geholpen bij de aankoop van een mooie Alfa 159. Goed en eerlijk advies.
16-6-2018 14:23:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Naar goede tevredenheid hadden we een tweedehands auto gekocht, het was een goede prijs, in goede staat en de verkoop verliep prettig, professioneel en prima. Iets meer 3 maanden later merkten we dat de auto al die tijd een mankement had die wij beiden totaal over het hoofd gezien hadden. Ondanks de te lage aankoopprijs voor garantie en de 3 maanden coulance die je misschien kunt verwachten bij problemen met je auto heeft van adel auto's toch ons probleem verholpen. Het goede gevoel wat we hadden bij de aankoop is door deze perfecte klachtafhandeling alleen nog maar vergroot. Daarom raad ik voor de volle 100% deze autohandelaar aan. Ze willen gewoon op een prettige en professionele manier auto's verkopen en dat doen ze heel goed.
24-10-2017 21:41:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Onze familieauto ingewisseld voor een betrouwbare VW Caddy voor gebruik van papa zijn werk. Leuk contact en een goede deal gemaakt met Ronald. Aflevering binnen een week inclusief APK en ook nog een halve tank diesel. Top Ronald!
22-9-2017 23:42:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie showroom met ruime keuze. Voor ons bedrijf hadden we behoefte aan 2 auto's die wij bij Van Adel Auto's hebben gekocht. Prima wagens en alles werd keurig geregeld m.b.t. nieuwe APK. Dank voor het meedenken, geduld en advies Pascal!
18-7-2017 16:20:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aannkoop van Mazda 323 gedaan juist vanwege betrouwbare imago. Helaas kwam ik een week later stil te staan. Kon net op tijd naar afslag van snelweg. De service van Pascal daarna was goed. Hij heeft mij netjes op hoogte gebracht van de voortgang van de reparatie en uit de kosten zijn we keurig gekomen.
13-7-2017 8:22:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een nieuwe auto uitzoeken niet helemaal een hobby van mij.. Het internet afgezocht en bij van Adel terecht gekomen. En nog nooit zo relaxt een auto gekocht Verkoper Ronald stond niet gelijk naast je laat je rustig kijken kortom gewoon top Ik zal ze zeker aanraden!
21-6-2017 20:20:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service en erg klantvriendelijk
29-5-2017 14:56:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb laatst een prachtige Alfa Romeo 159 gekocht bij van Adel. Ik ben met de auto naar huis gereden maar helaas na twee dagen ging het lampje van de motor branden. Na onderzoek bleek dat de distributieketting uitgerekt was en dat is een dikke reparatie. In goed overleg met Pascal zijn we er goed uitgekomen en kan ik niets anders zeggen dat de servies goed is .....
24-5-2017 15:35:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaring met Van Adel Auto's. 2 auto`s gekocht en echt nooit problemen! aardige verkopers met verstand van zaken en eerlijk over kwaliteit van de auto`s. Onderhoud en reparatie wordt altijd netjes uitgevoerd en bij eventuele hoge kosten bellen ze (gelukkig nog nooit nodig gehad). Mijn ervaring is top en dat mag iedereen weten :-)
23-5-2017 9:56:05
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
In februari heb ik een Ford Fiesta bij Van Adel aangeschaft. Na een goed gesprek en een proefrit besloten de auto direct mee te nemen. In het gesprek met de verkoper kwam onder andere de naderende APK (3 maanden) aan bod. Door de verkoper werd aangegeven dat de auto zonder twijfel door de APK zou komen. Helaas, komen vandaag, tijdens de APK keuring, meerdere, dure, reparatiepunten naar voren. Gezien de leeftijd van de auto verbaast dit mij niet, maar door de uitlatingen van de verkoper had ik hier niet op gerekend.
21-5-2017 16:06:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Het heeft wat voeten in de aarde gehad met een probleem met de centrale deurvergrendeling, maar dat probleem is kosteloos verholpen. Super service! Ben blij dat het probleem is verholpen en is opgelost. We zijn altijd goed geholpen en te woord gestaan. Bedankt!

Onze reactie:
Beste Mw. Nicolai, Goed om te horen dat het probleem voorgoed verholpen is. Met vriendelijke groet, Van Adel Auto's
4-1-2017 10:09:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ook zonder garantie netjes geholpen. Auto gekocht zonder garantie en toch terug kunnen komen met een klein probleem wat kosteloos verholpen is. Gewoon super, maak je niet vaak meer mee!
24-12-2016 15:25:39
Service
5
Deskundigheid
5
Naar aanleiding van advertentie bezoek gebracht aan showroom. Helaas, na ruim één uur rijden kregen wij te horen dat er geen stuurbekrachtiging in de auto aanwezig is. Terwijl dit wel in de advertentie staat!

Onze reactie:
Geachte heer van der Maden, Wij hebben u direct in onze showroom excuses aangeboden voor de verkeer vermelde optie bij de auto. Hierbij nogmaals onze excuses voor het ongemak. Tevens hebben we de advertentie reeds aangepast. Met vriendelijke groet, Pascal
24-12-2016 14:40:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top auto gehaald daar een mooie Corsa 5drs me Leon ingeruild knappe prijs afgesproken en heb er wat moois voor terug vriendelijk personeel goed geholpen
6-8-2016 12:28:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 26 juli J.L een Ford Focus gekocht op zaterdag 6 augustus telefonisch contact gehad dat de airco het niet meer doet. De verkoper vertelde mij dat ik op dinsdag 9 augustus kan brengen en dat de airco gerepareerd word en dat ik een leenauto mee naar huis kan krijgen. Dit is nog eens service!,dat zie je tegenwoordig niet meer van mij een dikke 10
28-6-2016 17:49:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Helaas werd mijn auto afgekeurd en moest ik wat anders. In me hoofd wist ik al wat ik wou en toen kwam ik uit bij van Adel. Gebeld of deze er nog stond en de dag erna meteen wezen kijken. Ik vond het heel prettig dat ik zelf even kon kijken zonder verkooppraatjes en als snel besloten dat dit mijn auto moest worden. Na alles rond te hebben kon ik na 5 dagen me auto ophalen, met nieuwe APK. Helemaal top!
29-4-2016 15:45:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Wilde een andere auto. Na speuren op internet kwam ik terecht bij deze garage. Daar stond een auto waar ik interesse in had. Afspraak gemaakt en naar toe gereden. Werd hartelijk ontvangen en ik kreeg alle medewerking om de auto te bekijken. Auto werd voor mij vast gehouden omdat er een paar andere geïnteresseerden waren. Dit onder het motto: afspraak is afspraak. Auto gekocht en met een nieuwe APK afgeleverd.
10-4-2016 9:42:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
zeer vriendelijk personeel en geen druk om auto te kopen ik ben zeer goed geholpen en zo meenemen of garantie en meer met heerlijke bak koffie besproken aankoop is succes geworden
24-9-2015 15:29:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Omdat je als klant van een garage toch altijd een leek blijft, is het "gevoel" dat je bij je garage hebt heel belangrijk. En dat is bij Van Adel Auto's wat mij betreft prima: goede service en prettige communicatie.
17-7-2015 8:52:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Dit is de derde auto die wij bij dit bedrijf hebben gekocht. we worden vriendelijk en goed geholpen. Er word goed gekeken naar het budget, waarvoor en voor wie de auto is. goede service en vriendelijk personeel.
14-7-2015 21:28:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
We waren op zoek naar een auto, hogere instap, en gevonden bij van adel auto. Al binnen gekomen in de garage, viel ons de huiselijke sfeer op. alsof je er al jaren komt. deskundig personeel. men komt de afspraken na. Ik zal in de toekomst, zeker weer een auto kopen. Dit soort garages zie je niet veel meer. Het is tegenwoordig toch zakelijk, klant is niet zo belangrijk. Bij van adel auto, zijn klanten zeker belangrijk. jongens een pluim na vandaag.