• Mazda Demio 1.3 LX Stuurbekr. Trekhk Nwe APK NL-Auto NAP Nette staat!

    Mazda Demio

    • 199.185 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2000

    € 949,-

  • Opel Corsa 1.2i-16V Strada Cool 1e Eig. Stuurbekr. Airco NL-Auto NAP Nwe APK!

    Opel Corsa

    • 81.823 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1999

    € 1.249,-

  • Fiat Panda 1.1 Active 75dKm NAP NL-Auto Dealeronderhouden!

    Fiat Panda

    • 75.171 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 2.249,-

  • Mercedes-Benz C-klasse 200 K. Avantgarde Clima Cruise Trekhk Nette staat!

    Mercedes-Benz C-klasse

    • 270.361 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 1.949,-

  • Opel Astra 1.6-16V Edition 5Drs Airco Cruise Trekhk NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Opel Astra

    • 246.903 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 1.249,-

  • BMW 3-serie Coupé 325i Executive Aut. NL-Auto NAP Leer Xenon PDC Clima Cruise Dealeronderhouden!

    BMW 3-serie

    • 159.635 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 10.449,-

  • Audi A4 1.9 TDI Advance Clima Cruise Nwe APK Dealeronderhouden Elek.Pakket!

    Audi A4

    • 273.439 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 1999

    € 1.649,-

  • Peugeot 307 1.6-16V XT 5Drs Aut. Clima Elek.Pakket NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Peugeot 307

    • 157.143 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 1.949,-

  • Peugeot 307 1.4-16V XS Pack 5Drs Clima Trekhk Elek.Pakket NL-Auto NAP!

    Peugeot 307

    • 191.423 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.949,-

  • BMW 1-serie 118i Leer Stoelverw. Park.sens. Airco 6Bak Volledig Dealeronderhouden!

    BMW 1-serie

    • 126.147 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 7.249,-

  • Mercedes-Benz A-klasse 160 Classic Lang Aut. Airco Schuifdak Park.sens Dealeronderhouden!

    Mercedes-Benz A-klasse

    • 181.181 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 2.449,-

  • Nissan Juke 1.5 dCi S/S Connect NL-Auto NAP Dealeronderhouden Navi Clima Cruise AchteruitCamera!

    Nissan Juke

    • 175.327 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2013

    € 9.749,-

  • Mitsubishi Space Star 1.8 GDI GLX Elek.Pakket Trekhk NL-Auto NAP!

    Mitsubishi Space Star

    • 191.865 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2000

    € 899,-

  • Volvo V50 1.8 Schuifdak PDC Clima Cruise Trekhk Dealeronderhouden!

    Volvo V50

    • 172.581 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 6.249,-

  • Ford Transit 280S 2.0TDdi 1e Eig. Marge Nwe APK NAP Schuifdeur Trekhaak!

    Ford Transit

    • 212.273 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2005

    € 2.249,-

  • Volkswagen New Beetle Cabrio 1.4 Airco Stoelverw. Trekhk Dealeronderhouden!

    Volkswagen New Beetle

    • 112.639 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 5.249,-

  • Ford Ka 1.3 Century Stuurbekr. Airco 141dKm NAP Nette staat!

    Ford Ka

    • 141.389 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1999

    € 899,-

  • Opel Corsa 1.2-16V Silverline 5Drs NL-Auto NAP Airco Cruise LmVelgen Nwe APK!

    Opel Corsa

    • 146.431 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 2.649,-

  • Skoda Octavia 2.0 Elegance Uniek: NL-Auto 128dKm NAP Dealeronderhouden Clima Cruise PDC Trekhk!

    Skoda Octavia

    • 128.319 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2003

    € 3.449,-

  • Volkswagen Golf 2.0 TDI Sportline Business Aut. Panorama Navi Xenon PDC Clima Cruise Trekhaak!

    Volkswagen Golf

    • 227.633 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2008

    € 6.249,-

  • Peugeot 106 1.1 XR Elek.Pakket NAP Nette staat!

    Peugeot 106

    • 206.199 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1997

    € 499,-

  • Ford Fiesta 1.25 Limited Airco Elek.Pakket NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Ford Fiesta

    • 190.337 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 4.149,-

  • Ford Focus 1.6 Comfort Airco Cruise PDC Trekhk NAP Dealeronderhouden!

    Ford Focus

    • 144.630 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 6.649,-

  • Alfa Romeo GTV 2.0-16V T.Spark L NL-Auto NAP Leer Clima Nette staat!

    Alfa Romeo GTV

    • 182.763 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 2.749,-

  • Ford Puma 1.7-16V Airco Elek.Pakket LmVelgen Nwe APK NL-Auto NAP Dealeronderhouden!

    Ford Puma

    • 237.965 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1999

    € 899,-

  • Audi A6 2.0 TFSI Business Edition Aut. NL-Auto NAP Dealer onderhouden Xenon Navi PDC!

    Audi A6

    • 146.326 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2013

    € 21.249,-

  • Peugeot 206 1.4 HDi X-line 5Drs NL-Auto NAP Airco LmVelgen Elek.Pakket Nette staat!

    Peugeot 206

    • 319.443 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2005

    € 1.249,-

  • Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Sport&Style 63dKm NAP Navi Cruise PDC Trekhk Dealeronderhouden!

    Volkswagen Tiguan

    • 64.247 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2014

    € 16.249,-

  • Piaggio MP3 400 LT Sport Autorijbewijs Nette staat!

    Piaggio MP3

    • 36.728 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 3.249,-

  • Audi A6 Allroad 3.2 FSI Pro Line Quattro Aut. Luchtvering Leer Xenon PDC Trekhk Dealeronderhouden!

    Audi A6

    • 241.080 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 8.749,-

  • Volkswagen Touran 1.4 TSI Optive Aut. 2e Eig. Clima Cruise PDC Trekhk NL-Auto Dealeronderhouden!

    Volkswagen Touran

    • 163.140 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 6.499,-

  • Honda Civic 1.3 Hybrid Elegance Aut. 1e Eig. PDC Clima Cruise NL-Auto NAP Nette staat!

    Honda Civic

    • 163.535 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 6.149,-

  • Mitsubishi Colt 1.1 CZ3 Airco Elek.Pakket NL-Auto NAP Nette staat!

    Mitsubishi Colt

    • 142.654 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 2.449,-

  • Jaguar XJ 3.0 V6 Sovereign NL-Auto NAP JAGUAR-Dealer ONDERHOUDEN!

    Jaguar XJ

    • 314.757 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 8.749,-

29 beoordelingen. 90% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
8-7-2019 16:36:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een auto gekocht bij dit bedrijf Paar kleine problemen opgemerkt na een dag. Na contact super opgelost. Dikke 10
6-3-2019 21:07:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Nette zaak, mensen met fatsoen en begrip. Geen onzinnige verkoop verhalen maar een duidelijke uitleg over de auto gekregen. Na de aanschaf ook prima geholpen. Goedkope auto aangeschaft maar kwalitatief valt het me erg mee.
5-3-2019 20:16:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Half jaar terug een bmw gekocht. Erg tevereden, bij vragen of problemen heel netjes geholpen. Dat heb ik weleens anders meegemaakt bij andere autobedrijven. Vriendelijk en meedenkend personeel. Complimenten!
12-2-2019 09:02:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Qua service ook dik in orde.
19-1-2019 16:19:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op de site van Van Adel Auto's de auto gevonden waar ik naar zocht. Na een bezoek aan de showroom, kan ik niet anders zeggen dan dat de advertentie volledig klopte met de werkelijkheid. Een zeer nette auto, Audi A4, en de ontvangst door Pascal zeer relaxed. Hij gaf ons alle tijd om de auto goed te bekijken, een proefrit te maken en onder het genot van een kop koffie even wat dingetjes door te spreken. Na een goede onderhandeling, was ik tevreden met de uiteindelijke bijbetaling bij de inruil van mijn Audi A3. Enig nadeel, door drukte moest ik wel 1 week wachten voor de de auto geleverd kon worden. Moet ik wel bij zeggen dat er wat kleine dingetjes moesten gebeuren, maar bij aflevering was dat ook allemaal gedaan! Kortom voor mij een prima ervaring.
9-1-2019 20:26:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ervaring met deze autobedrijf. Hyundai gekocht zonder garantie, later bleken er toch een paar dingetjes te zijn die ik zelf had moeten inspecteren maar de garage heeft het één gratis gerepareerd en het ander wordt zelfs gedaan bij een specialist. Zeer professioneel personeel, interessante occasionprijzen en leuke inruilprijzen. Hoop nog lang van de Hyundai te genieten en mocht het ooit weer moeten zou ik de volgende bolide ook weer bij Van Adel Auto's ophalen.
7-1-2019 20:44:40
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
5
Ik had een Suzuki Alto gekocht na een paar dagen ging er lamp kapot en de auto moest uitgelijnd worden wat Adel had verzaakt te doen voor de lamp had ik een afspraak gemaakt en ik was tien minuten te laat en werd niet geholpen omdat de monteur zijn kind van school was gaan halen de eigenaar kon het niet vervangen die was niet deskundig genoeg om een lamp vervangen wat nog geen 1 minuut werk is en het uitlijnen plus band zou inclusief coulance € 100.00 omdat dat niet onder garantie zou vallen omdat ik geen Bovag garantie erbij had gekocht voor € 750,00 de auto had ik nog geen week slechte zaak Onze reactie: Geachte hr. Kersbergen, Wij hebben de auto niet aan u maar aan uw stiefzoon verkocht en hebben dus niks met u maar met Mr. van Unnen te maken, waar wij geen klachten van hebben ontvangen. Verder gaan we niet op uw beschuldigingen in en laten de beoordeling van uw review aan de lezers over! Met vriendelijke groet, Van Adel Auto's Paul Kersbergen mijn reactie Beste ik reageer maar op deze manier daar ik geen antwoord op uw beoordeling kan geven als eerste heb ik de auto voor mijn stiefzoon gekocht en dat doet eigenlijk helemaal niet ter zake het gaat erom dat u zoals ik u telefonisch heb gemeld ondeskundig bent om reparatie's uit te voeren wat u ook bevestigd heeft en dan de zogenaamde coulance regeling de lamp heb ik erzelf binnen 1 minuut in gezet de band heb ik online gekocht en het uitlijnen heb ik door een vak garage laten doen en alles bij elkaar heeft dat € 70.00 gekost ik zal over deze kwestie ook de Bovag inlichten u bent niet een waardig Bovag lid
13-12-2018 19:08:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke skoda fabia aangeschaft voor weinig :) onderhoudsbeurt etc er allemaal bij. Ondanks dat de prijs van de auto niet erg hoog was vond ik de service die erbij kwam echt heel goed. Er was ook iets mis met het raam. De volgende dag kon ik al terecht en de dag erop stond de auto al klaar :) Dankjewel daarvoor!
24-11-2018 21:13:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag prima geholpen bij de aankoop van een mooie Alfa 159. Goed en eerlijk advies.
16-6-2018 14:23:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Naar goede tevredenheid hadden we een tweedehands auto gekocht, het was een goede prijs, in goede staat en de verkoop verliep prettig, professioneel en prima. Iets meer 3 maanden later merkten we dat de auto al die tijd een mankement had die wij beiden totaal over het hoofd gezien hadden. Ondanks de te lage aankoopprijs voor garantie en de 3 maanden coulance die je misschien kunt verwachten bij problemen met je auto heeft van adel auto's toch ons probleem verholpen. Het goede gevoel wat we hadden bij de aankoop is door deze perfecte klachtafhandeling alleen nog maar vergroot. Daarom raad ik voor de volle 100% deze autohandelaar aan. Ze willen gewoon op een prettige en professionele manier auto's verkopen en dat doen ze heel goed.
24-10-2017 21:41:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Onze familieauto ingewisseld voor een betrouwbare VW Caddy voor gebruik van papa zijn werk. Leuk contact en een goede deal gemaakt met Ronald. Aflevering binnen een week inclusief APK en ook nog een halve tank diesel. Top Ronald!
22-9-2017 23:42:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie showroom met ruime keuze. Voor ons bedrijf hadden we behoefte aan 2 auto's die wij bij Van Adel Auto's hebben gekocht. Prima wagens en alles werd keurig geregeld m.b.t. nieuwe APK. Dank voor het meedenken, geduld en advies Pascal!
18-7-2017 16:20:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aannkoop van Mazda 323 gedaan juist vanwege betrouwbare imago. Helaas kwam ik een week later stil te staan. Kon net op tijd naar afslag van snelweg. De service van Pascal daarna was goed. Hij heeft mij netjes op hoogte gebracht van de voortgang van de reparatie en uit de kosten zijn we keurig gekomen.
13-7-2017 08:22:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een nieuwe auto uitzoeken niet helemaal een hobby van mij.. Het internet afgezocht en bij van Adel terecht gekomen. En nog nooit zo relaxt een auto gekocht Verkoper Ronald stond niet gelijk naast je laat je rustig kijken kortom gewoon top Ik zal ze zeker aanraden!
21-6-2017 20:20:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service en erg klantvriendelijk
29-5-2017 14:56:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb laatst een prachtige Alfa Romeo 159 gekocht bij van Adel. Ik ben met de auto naar huis gereden maar helaas na twee dagen ging het lampje van de motor branden. Na onderzoek bleek dat de distributieketting uitgerekt was en dat is een dikke reparatie. In goed overleg met Pascal zijn we er goed uitgekomen en kan ik niets anders zeggen dat de servies goed is .....
24-5-2017 15:35:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaring met Van Adel Auto's. 2 auto`s gekocht en echt nooit problemen! aardige verkopers met verstand van zaken en eerlijk over kwaliteit van de auto`s. Onderhoud en reparatie wordt altijd netjes uitgevoerd en bij eventuele hoge kosten bellen ze (gelukkig nog nooit nodig gehad). Mijn ervaring is top en dat mag iedereen weten :-)
23-5-2017 09:56:05
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
In februari heb ik een Ford Fiesta bij Van Adel aangeschaft. Na een goed gesprek en een proefrit besloten de auto direct mee te nemen. In het gesprek met de verkoper kwam onder andere de naderende APK (3 maanden) aan bod. Door de verkoper werd aangegeven dat de auto zonder twijfel door de APK zou komen. Helaas, komen vandaag, tijdens de APK keuring, meerdere, dure, reparatiepunten naar voren. Gezien de leeftijd van de auto verbaast dit mij niet, maar door de uitlatingen van de verkoper had ik hier niet op gerekend.
21-5-2017 16:06:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Het heeft wat voeten in de aarde gehad met een probleem met de centrale deurvergrendeling, maar dat probleem is kosteloos verholpen. Super service! Ben blij dat het probleem is verholpen en is opgelost. We zijn altijd goed geholpen en te woord gestaan. Bedankt!

Onze reactie:
Beste Mw. Nicolai, Goed om te horen dat het probleem voorgoed verholpen is. Met vriendelijke groet, Van Adel Auto's
4-1-2017 10:09:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ook zonder garantie netjes geholpen. Auto gekocht zonder garantie en toch terug kunnen komen met een klein probleem wat kosteloos verholpen is. Gewoon super, maak je niet vaak meer mee!
24-12-2016 15:25:39
Service
5
Deskundigheid
5
Naar aanleiding van advertentie bezoek gebracht aan showroom. Helaas, na ruim één uur rijden kregen wij te horen dat er geen stuurbekrachtiging in de auto aanwezig is. Terwijl dit wel in de advertentie staat!

Onze reactie:
Geachte heer van der Maden, Wij hebben u direct in onze showroom excuses aangeboden voor de verkeer vermelde optie bij de auto. Hierbij nogmaals onze excuses voor het ongemak. Tevens hebben we de advertentie reeds aangepast. Met vriendelijke groet, Pascal
24-12-2016 14:40:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top auto gehaald daar een mooie Corsa 5drs me Leon ingeruild knappe prijs afgesproken en heb er wat moois voor terug vriendelijk personeel goed geholpen
6-8-2016 12:28:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 26 juli J.L een Ford Focus gekocht op zaterdag 6 augustus telefonisch contact gehad dat de airco het niet meer doet. De verkoper vertelde mij dat ik op dinsdag 9 augustus kan brengen en dat de airco gerepareerd word en dat ik een leenauto mee naar huis kan krijgen. Dit is nog eens service!,dat zie je tegenwoordig niet meer van mij een dikke 10
28-6-2016 17:49:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Helaas werd mijn auto afgekeurd en moest ik wat anders. In me hoofd wist ik al wat ik wou en toen kwam ik uit bij van Adel. Gebeld of deze er nog stond en de dag erna meteen wezen kijken. Ik vond het heel prettig dat ik zelf even kon kijken zonder verkooppraatjes en als snel besloten dat dit mijn auto moest worden. Na alles rond te hebben kon ik na 5 dagen me auto ophalen, met nieuwe APK. Helemaal top!
29-4-2016 15:45:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Wilde een andere auto. Na speuren op internet kwam ik terecht bij deze garage. Daar stond een auto waar ik interesse in had. Afspraak gemaakt en naar toe gereden. Werd hartelijk ontvangen en ik kreeg alle medewerking om de auto te bekijken. Auto werd voor mij vast gehouden omdat er een paar andere geïnteresseerden waren. Dit onder het motto: afspraak is afspraak. Auto gekocht en met een nieuwe APK afgeleverd.
10-4-2016 09:42:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
zeer vriendelijk personeel en geen druk om auto te kopen ik ben zeer goed geholpen en zo meenemen of garantie en meer met heerlijke bak koffie besproken aankoop is succes geworden
24-9-2015 15:29:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Omdat je als klant van een garage toch altijd een leek blijft, is het "gevoel" dat je bij je garage hebt heel belangrijk. En dat is bij Van Adel Auto's wat mij betreft prima: goede service en prettige communicatie.
17-7-2015 08:52:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Dit is de derde auto die wij bij dit bedrijf hebben gekocht. we worden vriendelijk en goed geholpen. Er word goed gekeken naar het budget, waarvoor en voor wie de auto is. goede service en vriendelijk personeel.
14-7-2015 21:28:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
We waren op zoek naar een auto, hogere instap, en gevonden bij van adel auto. Al binnen gekomen in de garage, viel ons de huiselijke sfeer op. alsof je er al jaren komt. deskundig personeel. men komt de afspraken na. Ik zal in de toekomst, zeker weer een auto kopen. Dit soort garages zie je niet veel meer. Het is tegenwoordig toch zakelijk, klant is niet zo belangrijk. Bij van adel auto, zijn klanten zeker belangrijk. jongens een pluim na vandaag.